Historie


Robberts Muziekschool Sedert 2000

Het idee en de basis, de fundering voor de muziekschool, ligt bij Robbert de Vos. Nationaal en internationaal bekend en erkend als gitaarbouwer, restaurateur en reparateur.

Robberts Guitars vestigde zich in 1992 in Hollandsche Rading en in 1996 definitief in Hilversum. Inmiddels zijn Koninginneweg 76 en 131 de adressen geworden van en voor muzikaal Hilversum en omstreken. Het meeting point voor gitaarliefhebbers. En het centrale punt voor muzieklessen!

Robberts Muziekschool onderscheid zich door een hecht team van enthousiaste, gedreven muziekvrienden. Tevens specialisten op hun muzikale terrein. Vakmensen die de leerlingen een lespakket op maat bieden. Met een leuke en muziek vriendelijke benadering. Met oog en oor voor details. En het aanwezige talent. De aanleg voor “meer”. En bovenal, muziek leren en spelen in een gezellige en ontspannen sfeer.

Robberts Muziekschool beschikt momenteel over circa 500 leerlingen. Variërend van 5 tot 100 jaar. De muzikale staf bestaat uit een twintigtal docenten. Ervaren en professionele muzikanten. Gedreven docenten! Muziek les keuzes en school workshops.

Daarnaast heeft Robberts Muziekschool diverse aanspreekbare initiatieven ontwikkelt speciaal voor de muziek makende jeugd.

Projecten die veel goodwill, dankbaarheid en respect vanuit de muziekwereld ontvingen. Maar ook muzikanten heeft opgeleverd die inmiddels op vele podia hebben gestaan en gespeeld. Plus een aantal die momenteel tevens een goede boterham verdienen in de muziekwereld. Die zich hebben ontwikkelt tot professionele musici! Een pluim op het werk van de docenten van Robberts Muziekschool.

Robberts Muziekschool Projecten:

  • The SENA Guitar Awards
  • Battle Of Schoolbands
  • Guitar Experience
  • OosterspoorPop
  • Passie voor Muziek
  • Muziek op school!

En wat de muzikale toekomst onze Robberts Muziekschool nog brengen gaat!